Amennyiben hírlevelünk nem jelenne meg helyesen kérjük kattintson ide
Dermatologia.olo.hu
     
 
 
Hírek, érdekességek
     
   
         
 
 
A fényvédő krémek, naptejek használata csökkenti a nem-melanoma és a melanoma típusú bőrdaganatok rizikóját, mégis sokan vonakodnak alkalmazásuktól, olyan – akár orvosszakmai körökből, akár a közösségi médiából származó – megalapozatlan egészségügyi kockázatoktól tartva, mint a paradox karcinogenitás, a nanorészecskék okozta bőr- és szervtoxicitás, a D-vitamin hiány, vagy a benzophenon-indukálta hormonháztartási zavar.
Ahogy a közvélemény kezd kételkedni a fényvédők biztonságosságában, egyre többen választják a napfénytől való védekezés „természetes” formáját, mint az árnyékolók, napernyők használata.
 
         
     
 
 
         
 
     
 
 
Általános bőrgyógyászat
     
   
         
 
 
A bőrgyógyászok és más szakemberek egyre növekvő mértékben használják a lézeres és egyéb fény-alapú terápiákat az acne kezelésében, bár az ezek hatékonyságát igazoló irodalom mindössze néhány magas statisztikai erővel bíró vizsgálatra és sok kisebb, alacsonyabb minőségű tanulmányra korlátozódik – ez derült ki az acne vulgaris kezelésében alkalmazott lézeres terápiára vonatkozó irodalom áttekintéséből.
 
         
     
 
 
         
 
     
  ISAPS  
     
 
 
Hírek, érdekességek
     
   
         
 
 
Bár a legtöbb rovarcsípés ártalmatlan, egyesek veszélyesek lehetnek. Ez különösen akkor igaz, ha allergiás a rovar méregére, vagy ha a rovar betegséget okozó patogént hordoz.

Az Egyesült Államokban leggyakrabban az alábbi rovarok harapják vagy csípik meg az embereket:
• szúnyogok
• bolhák
• poloskák...
 
         
     
 
 
         
 
     
 
© 2018 Promenade Publishing House
 

A hirdetők által elhelyezett tartalomért a hírlevél kiküldője semminemű felelősséget nem vállal, azokért mindenkor a hirdetés elhelyezője a felelős.

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide

Ezt a hírlevelet Ön azért kapta, mert e-mail címével korábban regisztrált az OLO.hu portálrendszer valamely oldalára, vagy valamelyik általunk gondozott orvostudományi társaság tagja. Adatainak módosításához, kérjük, látogasson el erre az oldalra. Ha a bejelentkezéshez szükséges jelszavát elfelejtette, új jelszót itt igényelhet. Amennyiben nem kíván több e-mailt kapni tőlünk, jelen hírlevelünkről itt iratkozhat le. Leiratkozása az OLO.hu portálrendszer egyéb más oldalaihoz kapcsolódó hírleveleinket természetesen nem érinti. Ha bármilyen egyéb technikai kérdésben a segítségére lehetünk, az info@olo.hu e-mail címen álluk szíves rendelkezésére.

DERM-REG-18-4